Ar seó cluiche teilifíse ...?

déanann iomaitheoir $ 700 as gach freagra ceart ach cailleann sé $ 500 as gach freagra mícheart. Tar éis 24 cheist a fhreagairt, bhris Sarah cothrom. Cé mhéad ceist a d’fhreagair sí i gceart?



Is féidir leat freagra a thabhairt trí aon mhodh is mian leat a úsáid, ach caithfidh an toradh deiridh a bheith i bhfoirm cóimheasa / comhréire. Mínigh do réasúnaíocht le do thoil.

4 Freagraí

  • MathematicaFreagra is Fearr

    R = # de na freagraí i gceart



    W = # de na freagraí mícheart



    Bhí 24 cheist ann, mar sin:

    R + W = 24

    Bhris sí cothrom ar airgead, mar sin:



    700 R = 500 W.

    Réitigh R + W = 24 le haghaidh athróg amháin.

    W = 24 - R.



    Breiseán é sin isteach sa chothromóid eile ...

    ag brionglóid faoi theach a mbíodh tú ina chónaí ann

    700 R = 500 (24 - R)

    700 R = 12000 - 500 R.

    1200 R = 12000

    R = 10

    10 Freagra cearta (agus 14 Freagra mícheart)

  • alfa

    De réir mar a fhaigheann an t-iomaitheoir $ 700 as gach freagra ceart agus go gcaillfidh sí $ 500 do gach ceann mícheart agus mar faoi dheireadh briseann sí fiú an cóimheas idir an freagra mícheart agus an freagra ceart

    700: 500

    = 7: 5 Suim na gcóimheas = 7 + 5 = 12

    432 brí uimhir aingeal

    Dá bhrí sin freagraí míchearta = 24 * 7/12 = 14.and

    Freagraí cearta = 24 * 5/12 = 10

    Foinse (í): Taithí
  • Senthil

    D’fhreagair sí 10 bhfreagra i gceart. Conas é seo a réiteach ???

    Lig di ceisteanna ‘x’ a fhreagairt i gceart agus ceisteanna ‘y’ go mícheart.

    Agus x + y = 24 (Ó cuireadh 24 cheist)

    Ó bhriseann sí fiú ansin,

    AN t-airgead WON = AN t-airgead LOST

    Ansin 700x = 500y

    Ag cur y = 24 - x sa chothromóid thuas,

    => 700x = 500 (24-x)

    => 700x = 12000 - 500x

    => 1200x = 12000

    => x = 10

    Mar sin, d’fhreagair sí 10 i gceart agus 14 i gceart

    aislingí ar cheating céile
  • deisiú uathoibríoch soghluaiste (mr é a shocrú)

    faigheann sí 5 deasghnáth as gach 7 mícheart mar sin 10 deasghnáth agus 14 mícheart

    Rinne mé mata balbh fuair mé amach cá raibh 5 X 7 = 35 agus thuig mé gur thóg sé 5 7 orm dul ann agus 7 5 a fháil ann ad 5 + 7 = 12 cheist

    mar sin ní mór duit é a dhéanamh 2 uair chun an 24 a bhaint amach